Betaling: RealEscort Wallet ×

RealEscort Lommebok

Bruk lommeboken din til å betale for produkter på RealEscort.
Du kan overføre penger til din lommebok fra flere betalingstyper.
Eller fra flere forhåndsbetalte kort. Hvis du har 3 kort med 200 på hver, kan du overføre 600 til din lommebok. Du kan bruke disse pengene nå nå eller senere.

----------------------------

Slik betaler du for bestilling/produkt med en gang ved bruk av lommebok, så at du kan overføre penger fra flere forhåndsbetalte kredittkort, eller paysafe kort:

Legg inn en bestilling som du vil kjøpe og trykk på "Godta vilkår og gå til betaling".

Deretter kan du velge hvilken betalingstype du vil bruke, velg "Gjør et innskudd"

Velg nå hvilken type betaling du vil bruke, for eksempel "Paygoo Prepaid Cards"

Og på neste side har vi fylt ut hva du må betale, men du kan endre det til det første kortet du trenger. Vårt nettsted vil fortsette å samle inn pengene du sender til det har nok penger til å fullføre bestillingen. :).

----------------------------

Slik overfører du penger til lommeboken din for senere bruk:
Finn din lommebok i ( under Min konto tab ) eller i innloggingsboksen din.

Klikk på "Gjør innskudd"

Deretter kan du velge hvilken betalingstype du vil bruke.

Og på neste side kan du velge hvor mye du vil overføre til lommeboken din.
Eksempel: Du har 3 "Paygoo forhåndsbetalt kredittkort" med 200 på hvert kort, og du vil ha alle 600 i lommeboken din.
Kort 1, velg 200, nettsiden vil vise deg hvor mye vil gå inn i lommeboken etter avgifter / skatt hvis du må betale det. (avhengig av hvilket land du er fra)
Du gjør dette for hvert av dine 3 kort og andre betalingstyper du vil betale til lommeboken din.

(bildet viser deg 200 betalende, 0 prosent skatt hvis du er fra Panama, så til lommeboken din vil bli sendt 200)

----------------------------

Slik betaler du for produkt med penger du allerede har i lommeboken:

Legg inn en bestilling som du vil kjøpe og trykk på "Godta vilkår og gå til betaling".

Deretter kan du velge hvilken betalingstype du vil bruke.
Hvis du har nok penger i lommeboken, kan du velge lommebok og fullføre betalingen din enkelt.

Hvis du ikke har nok penger i lommeboken, vil nettsiden vise deg dette.

Deretter må du fylle mer penger i lommeboken din. Se veilederen ovenfor.

----------------------------

Viktig informasjon:
Du kan ikke fylle lommeboken fra vanlige kredittkort.

Du kan ikke få penger tilbake som du legger i lommeboken din. De må brukes på RealEscort.

Gamle kontoer som ikke er brukt i mer enn ett år, mottar en e-postvarsling som sier at systemet skal slette kontoen. Hvis du ikke gjør noe innen 3 måneder, sletter systemet kontoen og eventuelle penger i lommeboken går tapt.

Når pengene er overført til lommeboken din, er det RealEscort Penger. Vi kaller dem fortsatt etter valuta navn ex., Euro, NOK, SEK og så videre.

Se din lommebok her ..

Se Wallet-vilkår her ..