Betaling: RealEscort Lommebok ×

RealEscort Lommebok

Bruk din lommebok til å betale for produkter på RealEscort.
Du kan overføre penger til lommeboken din fra betalingsalternativene vi tilbyr på denne siden.

Gå til lommeboken din (Bunnen av brukerens kontrollpanel), og overfør penger til lommeboken. I lommeboken kan du velge hvilken betalingsform du vil bruke til å legge penger til lommeboken din.

Med RealEscort Lommebok kan du også bruke mer enn ett Forhåndsbetalt kredittkort, for eksempel SpendOn Card eller Paysafecard, for å betale for bestillinger.

Du kan ha 1-2-3-4 eller flere SpendOnCards eller Paysafecards med penger, og du kan overføre penger fra hvert kort til RealEscort-lommeboken.

Lommeboken er koblet til brukerkontoen din, slik at du kan bruke lommeboken til å betale for alle annonsene du har i kontoen din.

Du kan legge så mye eller så lite penger inn i lommeboken som du ønsker.

Du kan bytte penger i lommeboken din fra en valuta til en annen hvis du bruker andre RealEscort sider/land.

Viktig Informasjon:

Du kan ikke fylle lommeboken fra vanlige kredittkort.

Pengene som ble satt i lommebok kan ikke be tatt tilbake. De må brukes på RealEscort.

Gamle brukerkontoer som ikke brukes i mer enn ett år, vil få en advarsel om at systemet vil slette kontoen. Hvis du ikke vil gjøre noe innen 3 måneder, skal systemet slette kontoen og eventuelle penger i lommeboken blir tapt.

Se din lommebok her ..