Betaling: PaySafeCard ×

PaySafeCard, betal online med kontanter, enkelt.

Vil du ikke bruke kredittkortet ditt online?
Eller
Har du ikke et kredittkort?

Ikke noe problem, du kan bruke PaySafeCard, det fungerer som dette.
1. Du finner en butikk som selger PaySafeCard kortet.
2. Kjøp PaySafeCard på butikken, bruk kontanter eller kredittkortet ditt for å kjøpe det.
3. Bruk PaySafeCard til å handle online, alt du trenger er å skrive inn koden fra kortet og betale, super enkel.
4. Kjøp flere kort, og bruk deretter RealEscort lommebok for å laste inn pengene fra alle kortene dine til din RealEscort lommebok, da bruker du lommeboken til å betale, enkelt :)

(betaling med PaySafeCard koster et gebyr på 11%. Eksempel: Produkt koster 500 + 55 gebyr Totalt 555.-)

Finn butikk som selger PaySafeCard her, sjekk også PaySafeCard-nettstedet om hvor mye penger du kan sette inn på kortet

Hvis du vil skifte land på PaySafeCard-nettside, bør du trykke på globe.

Du kan også bruke PaySafeCard app

App store nedlasting - IPhone
Google Play Store-nedlasting - Android